vrijdag 26 juli 2013

Make up voor jongere meiden!

Hoi allemaal!!
Ik zie dat veel jongere meiden vaak kilo's make up dragen.. De meesten zijn zelfs 12/13. Daarom dacht ik.. Waarom geen artikel met tips voor de wat jongere meiden?

De tips:
  • Aangezien veel jongere meiden nog een mooie huid hebben raad ik het aan om GEEN foundation te gebruiken. Gebruik.. BB-cream. BB-cream is gemaakt om de huid te helpen en een lichte dekking te geven wat ideaal is voor de wat jongere meiden.
  • Zorg dat je de juiste kleur BB-cream hebt!! Een wat lichtere kleur kan er al gauw grauw uitzien en een donkere kleur ziet er vaak ook niet zo mooi uit.
  • Heb je toch wat pukkeltjes? Dan kan je die camoufleren met coverstick/concealer. Onthoud meiden: wel de juiste kleur!!
  • Mascara! Mascara kan je wimpers een mooi effect geven door ze o.a voller te laten lijken. Kies wel een goede mascara uit. Een hele goeie & budgetproof mascara is de essence volume mascara(de zwarte met roze lettertjes.) Heb je een lichte huid en licht haar/wenkbrauwen? Kies dan een bruine mascara ipv zwarte. Onthoud verder ook dat je ook weer niet teveel mascara op moet doen aangezien dat gauw een spinnenpoot-effect kan geven.
  • Oogschaduw! Oogschaduw kan heel mooi staan. Kies voor bruintinten en natuurlijke kleuren ipv regenboogkleuren.
  • Last but not least.. Haal make-up altijd voor het slapen gaan weg!! Dit is een hele belangrijke tip want als je dat niet doet kunnen je poriën verstop raken en kan je allerlei pukkeltjes krijgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten



blogger template by lovebird