zaterdag 27 juli 2013

Inner beauty - Het verlangen om als 'knap' te worden beschouwd.

Knap zijn. Iets waar iedereen wel van droomt.. Maar, wat is knap zijn? Is knap zijn lang haar? Of is knap zijn juist kort haar? Knap zijn kan je vergelijken met perfectie. Het is gewoon een raar verschijnsel. Sommige mensen vinden kort haar mooi en anderen vinden lang haar mooi. Voor de een ben je knap, voor de ander juist niet. Daarom is knap zijn gewoon een mening. Je vind bepaalde mensen knap en andere niet.

Wat mij betreft is iedereen wel knap, maar dan wel op z'n eigen manier. Aan iedereen kan je wel iets moois opmerken. Iedereen heeft zowel pluspunten als minpunten.. Maar die minpunten maken je uniek. Zelfs topmodellen hebben minpunten, maar met maar genoeg make-up en/of photoshop werken ze die weg. Het is dus allemaal nep. Jij denkt dat bijvoorbeeld Megan Fox perfect is, maar ook zij heeft haar minpunten. Megan vond bijvoorbeeld haar neus niet mooi en daarom ging ze dus naar een plastisch chirurg.

Is plastische chirurgie goed? Tja.. Ik zal het nooit doen. Want je loopt ten eerste een risico op infecties, bloedingen en soms zelfs de dood. Is plastische chirurgie dat waard? Ik weet het niet, dat is aan jou de keus.. Maar onthoud dat knap zijn niet gelijk een mooi gezicht betekent.. Want een prachtig gezicht betekent niet gelijk een prachtig hart.


1 opmerking:

  1. wil je miss schrijven over goedekope producten mascara ??

    BeantwoordenVerwijderen



blogger template by lovebird