woensdag 31 juli 2013

Tips voor make-up beginners!

Hoi allemaal,
Het leek me leuk om een artikel te schrijven voor meiden die willen beginnen met make-up of net zijn begonnen! :-).

- Huidverzorging: Investeer in goede huidverzorgingsproducten. Ik snap dat het niet zo leuk is om veel geld uit te geven aan producten, maar het is wel echt belangrijk. Koop producten die bij jou huid passen. Let goed op de foundation. Kies een foundation die met jou huidskleur matched. Test de foundation op de kaaklijn en niet op je pols want daar is je huidskleur vaak anders dan op je gezicht vooral bij de dames met een getinte tot donkere huid.

- Mascara: Er zijn talloze goede mascara's zoals die van rimmel, chanel etc. Wil je liever niet zo veel uitgeven en een budgetproof mascara? Koop dan de Essence Volume Mascara(die met roze letters.) Let er goed op dat je bij mascara niet teveel aanbrengt. Dat kan al gauw een spinnenpoot-effect geven. Heb je een lichte huid met lichte wenkbrauwen/wimpers? Ga dan voor een bruine mascara i.p.v een zwarte mascara.

- Eyeliner/oogpotlood: Vloeibare eyeliner op doen kan nog wel een beetje moeilijk zijn. Oefen hier goed mee en zorg dat je een goede eyeliner koopt. Ik zet altijd streepjes vlak bij de wimperrand. en daarna verbind ik ze. Dit werk voor mij heel goed! Oogpotlood werkt vaak wat makkelijker en geeft een natuurlijk effect. Zorg wel dat je een goed oogpotlood koopt. Ik raad het oogpotlood van Etos aan. Dat oogpotlood werkt heel goed voor mij. Is de punt van je oogpotlood bijna kapot? Gooi het dan niet weg, maar slijp het!

- Oogschaduw: Ga overdag voor natuurlijke en/of lichte kleuren zoals bruintinten, lichtroze etc. Is het avond en ga je uit? Ga dan voor wat donkerdere kleuren zoals zwart, donkerbruin etc. Die kleuren geven je een wat intensere look.

- Blush: Blush breng je vaak op de appeltjes van je wangen aan. Heb je een lichte huidskleur? Ga dan voor een lichtroze blush. Heb je een wat donkere huidskleur? Ga dan voor een oranje kleur.

- Bronzer: Bronzer kan je een gezond tintje geven. Wil je dat? Breng dan de bronzer aan vlakbij je haarlijn, je neus, je kin en je jukbeenderen. Wil je je jukbeenderen meer laten opvallen? Breng de bronzer dan aan onder je jukbeenderen. Heb je een hele lichte huidskleur? Ga dan voor een poederfoundation dat net 1 a 2 huidskleuren donkerder is dan jou huidskleur. Heb je een medium tot getinte/bruine huid ga dan gewoon voor een bronzer of gebruik dezelfde techniek voor de lichte huid. Heb je een hele donkere huid? Gebruik dan dezelfde techniek voor de lichte huidskleur.

- Wenkbrauwen: Weet je nog niet hoe je je wenkbrauwen moet epileren? Geen nood! Ik heb daar een artikel over geschreven :-). Let goed op welke kleur wenkbrauwpotlood bij jou past. Kies nooit voor een zwart wenkbrauwpotlood. Al denk je dat je hele donkere wenkbrauwen hebt, niet doen! Dat deed ik een keer en dat ziet er niet zo mooi uit. Ga voor een donkerbruin wenkbrauwpotlood. Heb je blonde wenkbrauwen? Ga dan voor een licht wenkbrauwpotlood en heb je bruine wenkbrauwen? Ga dan voor een medium tot donkerbruin wenkbrauwpotlood.

- Lipstick/lipgloss: Een goede tip is om eerst lippenbalsem aan te brengen op de lippen. Dit verzorgt je lippen en is een basis voor eventuele liptick/lipgloss. Wil je je lipper groter laten lijken? Ga dan voor een lipliner.

- Kwasten: Investeer in een paar goede kwasten zoals een foundation/concealerkwast, een oogschaduwkwast, een blending brush/kwast, een stippling kwast, een eyeliner kwast etc. Je kan kwasten bestellen op bijvoorbeeld de site: www.cherize.nl en nog talloze andere sites, maar je kan ze ook kopen in bv. de hema.

dinsdag 30 juli 2013

Inner beauty - Verliefdheid

Vlinders in je buik, onhandig zijn bij je crush, telkens aan hem denken… Typische kenmerken van verliefdheid.. Maar wat is verliefdheid eigenlijk precies? En kan je zelf kiezen op wie je verliefd raakt?

Er zijn talloze onderzoeken gedaan naar verliefdheid. Wetenschappers hebben ontdekt dat verliefd zijn GEEN emotie is zoals bijvoorbeeld boos en blij. Want als je boos bent heb je daar vaak een reden ervoor, maar bij verliefdheid niet. Daarom is het tot de dag van vandaag nog steeds niet bekend waarom mensen precies op bepaalde personen verliefd worden.


Symptomen van verliefdheid zijn bij mannen en vrouwen hetzelfde. Een aantal voorbeelden ervan zijn: vrolijkheid, hyperactiviteit  en bij sommigen zelfs niet kunnen slapen. Deze symptomen worden veroorzaakt door allerlei stoffen zoals adrenaline, dopamine en endorfine. Van adrenaline wordt je hyperactief en van dopamine wordt je heel vrolijk. Endorfine is ook een stofje waar je heel blij van wordt en het gevoel krijgt alsof je in ‘de zevende hemel’ bent. 

Het rare hieraan is dat veel van deze stoffen ook in drugs zitten! Want van sommige drugs bijvoorbeeld pillen kan je je heel gelukkig voelen, dat komt dan door de stoffen die erin zitten. Die stoffen zijn dus hetzelfde als de stoffen die je lichaam aanmaakt(als je verliefd bent.) Aangezien drugs verslavend werkt is verliefdheid dus ook verslavend. Wanneer bijvoorbeeld je vriendje het uitmaakt doet die break-up extra pijn, want je lichaam was gewend aan die stofjes van verliefdheid. Als het net uit is voel je je natuurlijk niet gelukkig en ben je heel emotioneel, dat zijn dus de afkickverschijnselen. Zo zie je dus dat verliefdheid verslavend is.

Voor alle meiden die net een break-up hebben gehad staan hieronder handige tips om ermee om te gaan!
- Sporten! Waarom? Tijdens het sporten maakt je lichaam bepaalde stoffen aan waardoor je je veel beter voelt
- Shoppen! Ga gezellig met je moeder of je vriendinnen de stad in. Zorg er natuurlijk ervoor dat je niet TEVEEL uitgeeft.
- Afspreken met vrienden! Ga eens gezellig met je vriendinnen leuke dingen doen!
- Last but not least.. SMILE! Waarom? Omdat als je lacht maakt je lichaam automatisch stoffen aan waardoor je je beter voelt. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen!

maandag 29 juli 2013

Quote Monday!

Beautytips - BB cream.

BB cream staat voor blemish balm cream. Dit wondermiddel bestaat al tientallen jaren en is uitgevonden door een Duitse arts genaamd Christine Schrammek. In eerste instantie was BB cream voor ziekenhuispatiënten die net een operatie hadden ondergaan. De BB cream verminderde roodheid en liet wondjes sneller genezen + de BB cream bedekte de wondjes ook een beetje. Later ontdekten Koreanen deze BB cream en hun begonnen het als beauty middel te gebruiken. Dat is eigenlijk de geschiedenis van de BB cream.
Nu zijn er veel merken met BB creams. Tegenwoordig gebruiken veel meiden en vrouwen de BB cream omdat het een lichte dekking geeft, spf inzit en er verzorgende bestanddelen in zitten! Ik heb al een paar BB creams getest en de allerbeste vind ik toch de maybelline dream fresh BB cream. De BB cream kost €9.99, heeft spf 30 erin, dekt goed en blijft de hele dag zitten! Ik raad deze bb cream eigenlijk iedereen aan!
Foto: www.marieclaire.com

zondag 28 juli 2013

Inner beauty - Onzekerheid

Onzekerheid.. Iets waar veel meiden mee kampen.. Maar hoe ontstaan onzekerheid eigenlijk? Onzekerheid heeft eigenlijk te maken met angst. Je bent bijvoorbeeld bang dat je niet knap genoeg bent of dat je verkeerde keuzes maakt. Onzekerheid is eigenlijk heel normaal. Iedereen is weleens onzeker. Vooral in de puberteit zijn veel jongeren onzeker.. Maar ben je zo onzeker dat het je dagelijks leven belemmert..? Dan heb je wel een probleem... Maar voor elk probleem is er een oplossing! Probeer meer zelfvertrouwen te krijgen. Doe dingen die je leuk vind, ga op een sport. draag meer make-up als dat je blij maakt.Verander wat je veranderen kan en accepteer wat je niet veranderen kan. Niemand is perfect zelfs modellen niet. Het is allemaal photoshop en make-up. Er bestaat geen perfectie dus ga er ook niet naar zoeken want dat is gewoon tijdverspilling. Je leeft maar een keer dus maak er ook gebruik van. Het leven is veel te kort om je zorgen te maken over je uiterlijk.. Wat boeit het jou wat anderen denken? Het is toch JOU leven en niet hun leven?

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Hoi allemaal!
Aangezien er veel meiden op vakantie gaan leek het me leuk om een artikel te schrijven over de spullen die zeker niet in je koffer kunnen ontbreken!


- Kleren: Obvouisly, kleren! Lange broek, korte broek, shirts, t-shirts, vestjes, ondergoed, sokken, schoenen(!), slippers en misschien wel die fanshionable hakken!

- Toiletspullen: tandpasta, tandenborstel, handdoek,  make-up(!!), shampoo, conditioner, haarmasker, spullen voor je haar zoals elastiekjes, haarbanden etc, zonnebrandcrème (!), gel, droogshampoo, scheerapparaten, maandverband,tampons en misschien een stijltang of krultang?

- Strandspullen: zonnebrandbescherming, bikini/badpak, handdoek etc.

- Extra: spelletjes, tijdschriften, EHBO- spullen, films, mobieltje, mp3-speler, wat eten, camera, medicijnen(als je die natuurlijk hebt).

Ik hoop dat jullie er veel aan hadden!

Bronnen: google.

zaterdag 27 juli 2013

Hoe kan je beautyandbeyondxo contacteren?

Hoi allemaal!
Hieronder staan een aantal links hoe je contact met ons kan opnemen :-).

Links:
Youtube: account: beautyandbeyondxo
Twitter: https://twitter.com/beautybeyondxoo
E-mail: beautyandbeyondxo@outlook.com
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Beautyandbeyondxo/422516817863696

Inner beauty - Het verlangen om als 'knap' te worden beschouwd.

Knap zijn. Iets waar iedereen wel van droomt.. Maar, wat is knap zijn? Is knap zijn lang haar? Of is knap zijn juist kort haar? Knap zijn kan je vergelijken met perfectie. Het is gewoon een raar verschijnsel. Sommige mensen vinden kort haar mooi en anderen vinden lang haar mooi. Voor de een ben je knap, voor de ander juist niet. Daarom is knap zijn gewoon een mening. Je vind bepaalde mensen knap en andere niet.

Wat mij betreft is iedereen wel knap, maar dan wel op z'n eigen manier. Aan iedereen kan je wel iets moois opmerken. Iedereen heeft zowel pluspunten als minpunten.. Maar die minpunten maken je uniek. Zelfs topmodellen hebben minpunten, maar met maar genoeg make-up en/of photoshop werken ze die weg. Het is dus allemaal nep. Jij denkt dat bijvoorbeeld Megan Fox perfect is, maar ook zij heeft haar minpunten. Megan vond bijvoorbeeld haar neus niet mooi en daarom ging ze dus naar een plastisch chirurg.

Is plastische chirurgie goed? Tja.. Ik zal het nooit doen. Want je loopt ten eerste een risico op infecties, bloedingen en soms zelfs de dood. Is plastische chirurgie dat waard? Ik weet het niet, dat is aan jou de keus.. Maar onthoud dat knap zijn niet gelijk een mooi gezicht betekent.. Want een prachtig gezicht betekent niet gelijk een prachtig hart.


Primark Oogschaduw - Review

Hoi allemaal!!
Ik ben laats langs de primark geweest en ik heb wat make-up gekocht.. Onder andere wat oogschaduw! Dus... Ik dacht, laat ik er een review over schrijven!

1. Oogschaduw palette bronze:
Dit palette vind ik heel fijn. De kleuren zijn best naturel en dus geschikt voor een everyday smokey look. Een paar pluspunten zijn dat er een klein spiegeltje bij is + een stappenplan van hoe je de oogschaduw moet aanbrengen. Ik raad wel aan dat je als eerste een oogschaduw-primer
gebruikt, want met primer ziet het er toch wel beter uit.

2. Oogschaduw palette smokey:
Dit palette vind ik toch wel een tegenvaller. De kleuren lijken wel mooi, maar als je ze dan aanbrengt ziet het er toch niet zo mooi uit. De spons-applicators zijn ook niet zo goed. Ik vind spons-applicators sowieso al niet fijn om mee te werken.. Dus tja..

3. De champagne/bruine oogschaduw:
Van de champagne kleur ben ik heel tevreden! Die is heel mooi om een subtiele look mee te maken. Van de donkerbruine kleur ben ik wel wat minder tevreden aangezien het als je de kleur aanbrengt er toch wat anders uitziet.

Uiteindelijke beoordeling:
- Oogschaduw palette bronze: 7,5
- Oogschaduw palette smokey: 4
- Champagne/donkerbruine oogschaduw: 6.

Zijn deze palettes het waard om te kopen. Het oogschaduw palette bronze zeker wel, maar de rest eigenlijk niet..

vrijdag 26 juli 2013

Make up voor jongere meiden!

Hoi allemaal!!
Ik zie dat veel jongere meiden vaak kilo's make up dragen.. De meesten zijn zelfs 12/13. Daarom dacht ik.. Waarom geen artikel met tips voor de wat jongere meiden?

De tips:
  • Aangezien veel jongere meiden nog een mooie huid hebben raad ik het aan om GEEN foundation te gebruiken. Gebruik.. BB-cream. BB-cream is gemaakt om de huid te helpen en een lichte dekking te geven wat ideaal is voor de wat jongere meiden.
  • Zorg dat je de juiste kleur BB-cream hebt!! Een wat lichtere kleur kan er al gauw grauw uitzien en een donkere kleur ziet er vaak ook niet zo mooi uit.
  • Heb je toch wat pukkeltjes? Dan kan je die camoufleren met coverstick/concealer. Onthoud meiden: wel de juiste kleur!!
  • Mascara! Mascara kan je wimpers een mooi effect geven door ze o.a voller te laten lijken. Kies wel een goede mascara uit. Een hele goeie & budgetproof mascara is de essence volume mascara(de zwarte met roze lettertjes.) Heb je een lichte huid en licht haar/wenkbrauwen? Kies dan een bruine mascara ipv zwarte. Onthoud verder ook dat je ook weer niet teveel mascara op moet doen aangezien dat gauw een spinnenpoot-effect kan geven.
  • Oogschaduw! Oogschaduw kan heel mooi staan. Kies voor bruintinten en natuurlijke kleuren ipv regenboogkleuren.
  • Last but not least.. Haal make-up altijd voor het slapen gaan weg!! Dit is een hele belangrijke tip want als je dat niet doet kunnen je poriën verstop raken en kan je allerlei pukkeltjes krijgen!

Wenkbrauwen epileren s.o.s!

Hoi allemaal!
Ik hoor vaak dat veel mensen het moeilijk vinden om wenkbrauwen te epileren.. Ik epileer me wenkbrauwen zelf op de meest voorkomende manier. Het is echt niet zo moeilijk en er zijn een aantal tips om het zelfs minder pijnlijk te maken! Dus.. Ik dacht, laat ik er een artikel over schrijven!

- Hoe epileer je je wenkbrauwen?
Zoals je op de rechter foto ziet zijn er 3 lijnen.
Lijn 1 is waar je wenkbrauw hoort te beginnen.
Lijn 2 is het hoogste punt van je wenkbrauw
Lijn 3 is waar je wenkbrauw hoort te eindigen.
Ik teken altijd met een wit potlood kleine streepjes om de wenkbrauw. Zo weet ik precies waar ik moet gaan plukken. Bij wenkbrauwen epileren gebruik ik een pincet, maar je kan het ook met een schaar doen of zelfs met touw! Ik raad het je toch aan om het met een pincet te doen want dat werkt wat mij betreft toch beter omdat je dan preciezer aan de gang kan.

- Benodigdheden
  • Een pincet, natuurlijk. Pincetten kan je wel bij elke drogist kopen bv. etos, kruidvat.
  • Een wit potlood(hoeft niet persé.)
  • Een spiegel.
-Tips:
  • Epileer alleen aan de onderkant!
  • Om de pijn te verzachten kan je eerst met wat ijsklontjes over je wenkbrauw gaan.
  • Let heel goed op dat je niet teveel epileert en kijk constant in de spiegel!!
  • Epileer je toch teveel? Dan kan je je wenkbrauwen bijtekenen met een wenkbrauwpotlood. Teken niet teveel bij want dat kan gauw er neppig uitziet. 
  • Vermijd de kleur zwart! Zelfs al heb je hele donkere wenkbrauwen!! Let er ook op dat je de juiste kleur wenkbrauwpotlood koopt! Heb je blonde wenkbrauwen? Koop dan een blond wenkbrauwpotlood. Heb je bruine wenkbrauwen? Koop dan een lichte tot medium bruin wenkbrauwpotlood. Heb je donkerbruine wenkbrauwen? Ga dan voor een medium tot donkerbruin wenkbrauwpotlood En heb je zwarte wenkbrauwen ga dan ook voor een  heel donkerbruin wenkbrauwpotlood.

dinsdag 23 juli 2013

Curly hair methode..?

Ik als meisje met krullend haar merk vaak dat mijn haar wat droog kan aanvoelen(vooral in de winter!) Ik merk helaas ook vaak dat mijn haar erg pluizig kan worden. Wat kan je daar tegen doen? Dat vroeg ik me ook af, maar laats las ik iets over de Curly hair methode. Dat schijnt dus je haar minder pluizig en minder droog te maken. Ook zal je haar meer 'controleerbaar zijn..?' Ik bedacht dus.. Laat ik er een artikel over schrijven hoe het precies moet voor degenen die het willen uitproberen. Ik zelf ga het zeker uit proberen en er zelfs misschien een review over schrijven?

HOE WERKT DE CURLY HAIR METHODE?
Er zijn een aantal belangrijke dingen die je moet weten voor je dit gaat uitproberen. Je mag geen shampoo gebruiken aangezien er in shampoo siliconen inzitten. Je moet dus alleen conditioner gebruiken, maar daar mogen ook geen siliconen in zitten + er mogen ook geen sulfaten inzitten. Sulfaten en siliconen schijnen de oorzaken te zijn van o.a droog, pluizig haar. 


BENODIGDHEDEN:
- Een was conditioner ZONDER sulfaten/siliconen(hiermee ga je je haar mee wassen.)
- Een leave-in conditioner ook ZONDER sulfaten/siliconen.

- Gel(optioneel)
- Een föhn met diffuser(ook optioneel)

Goed, laten we nu beginnen met het stappenplan :-)
STAP 1. Masseer de hoofdhuid goed met je vingertoppen.
STAP 2. Doe de was conditioner ZONDER sulfaten/siliconen in je haar. Let wel op dat je de conditioner alleen aanbrengt op de lengten van de haren. Je kan als je wilt je haar kammen in de douche. Na een aantal minuten was je het er weer uit.
STAP 3. Nu smeer je een leave-in conditioner in je haar. Again, weer ZONDER sulfaten/siliconen! Heb je geen goede leave-in conditioner? Dan kan is het ook oké om de conditioner waarmee je je haar hebt gewassen te gebruiken.
STAP 4. Ga je haar scrunchen. Dat is eigenlijk je haar kneden. Hang met je hoofd voorover en‘'schep’ je haar bij de punten op en beweeg je handen naar je hoofd. Begin je haar te 'knijpen.'

STAP 5. Doe nu een flinke pak gel in je haar.
STAP 6. Nu kan je je haar gaan 'diffusen' met een diffuser. 

Ken je geen producten zonder sulfaten/siliconen? Dan staat hieronder een handig lijstje:


Was conditioner: Palmolive(roze/witte fles.), Inecto(action), Kruidvat huismerk cremespoeling (oranje), Action Aloe Vera Line Conditioner (Action), Action Olive Line Conditioner (Action), Schwarzkopf cremespoeling perzik/rozenglans/hydracare.

Leave-in conditioner: Alles wat je kunt gebruiken als was conditioner, Kruidvat huismerk crèmevoeding witte fles),  Kinky curly knot today, Syoss nutri oil care conditioner.


Gel: Garnier fructis endurance 24 hour, L’oreal Studioline MineralFX Invisi’ gel Strong , L’oreal Studioline MineralFX Invisi’ gel Extra Strong


Ik hoop dat jullie wat aan dit artikel hadden. Onthoud wel dat dit niet voor iedereen werkt, maar je het wel altijd kan proberen. Succes als je het gaat uitproberen! :-)

Hema Cleansing Face Wipes - Review

Hoi allemaal,
Vandaag ben ik langs de Hema geweest en heb ik de Cleansing Face Wipes voor de droge/gevoelige huid gekocht. Ik ben er helemaal fan van! Ze waren wel prijzig maar ze halen alle make-up er snel vanaf!
Foto van de Hema Cleansing Face Wipes(dry-sensitive skin.)

Verder zijn er ook Cleansing Face Wipes voor de vettige en normale huid en zelfs voor de wat oudere huid! Er zitten geen chemicaliën in en dus ook geen parfum. Daar ben ik zeer blij mee aangezien mijn huid best gevoelig is. 

Wat wel weer jammer is, is de prijs. De Cleansing Face Wipes kosten namelijk  € 2,95. Is deze prijs het waard? Dat wel, maar ik hou er niet van om veel geld uit te geven. Ik heb trouwens gehoord dat er ook hele goede en goedkope(!) make-up removers zijn bij de Primark. Tja, hoe goedkoper, hoe beter.. Toch?


maandag 22 juli 2013

Essence Quattro Eyeshadow 05 - Look + Review

Hoi allemaal,
Ik heb laats de Essence Quattro Eyeshadow 05 gekocht! Ik dacht dus... Laat ik er een look van maken?
Hopelijk vinden jullie het leuk :-).
Essence Quattro Eyeshadow 05
De look:
LET OP: Als je primer aanbrengt zien de kleuren er anders uit dan als je geen primer aanbrengt! 
De look:
1. Zet de glimmende wit-achtige kleur(kleur 1) op de browbone en werk dit uit over de hele browbone.
2. Zet de roze/zalm kleur(kleur 2) op het lid.
3.  Zet de glimmende donkerbruine kleur(kleur 3) in crease.
4. Zet de niet glimmende donkerbruine kleur(kleur 4) in de outer-v
5. (optioneel) Finish de look met wat subtiele mascara en wat oogpotlood/eyeliner.

Resultaat: Zoals je ziet op plaatje vier is dit een meer smokey look. Je kan het overdag dragen, maar ook op een feestje. Ik vind deze look persoonlijk heel leuk!

Review:
Ik vind het Essence Quattro Eyeshadow 05 een goed oogschaduw-palette. Het zijn mooie kleuren en het is zeker een leuke look voor overdag. Wat ik wel jammer vind is dat de kleuren heel anders zijn met primer en zonder primer. Daarom raad ik aan om een oogschaduwprimer te kopen. Verder heb ik geen minpunten en raad ik dit oogschaduw-palette zeker aan :)

Inner Beauty - Pesten

Pesten.. Het onderwerp waar er dagelijks veel aandacht aan wordt besteedt, maar toch niet stopt. Iedereen krijgt wel een keer in zijn leven ermee te maken. Of je het dan ook echt pesten kan noemen weet ik niet. Ik snap het gewoon niet. Waarom zou je iemand willen pesten? Iemand lelijk noemen maakt je niet knapper, het maakt je juist lelijker. Want elke keer als je dat doet wordt je aan de binnenkant lelijker. Je wordt steeds een slechter mens. Vaak pesten mensen om deze redenen: ze zijn jaloers, ze doen het voor de 'grap' of ze willen 'populair' worden. Ik snap het nog steeds niet. Sommige mensen in de hedendaagse maatschappij plegen zelfmoord omdat ze gepest werden. Dan ben je als pester eigenlijk de reden om iemands dood..? Zal je dat willen zijn? Ik zeker niet.. Ik zal me de rest van me leven schuldig voelen. Ik zal me een slecht mens voelen. Ik zou spijt hebben.. Maar dan is het al te laat..

Inner Beauty - Perfectie.

Perfectie.. Je ziet het overal. In modebladen, op tv , op social-media.. Maar wat is perfectie nou eigenlijk? 
Als je perfectie opzoekt in het woordenboek staat er volmaakt, maar wat is volmaaktheid? Is rood haar volmaaktheid? Of juist bruin haar? Ben je perfect als je sproeten hebt? Of juist niet..?
Perfectie bestaat niet. Voor de een is bruin haar perfect en voor de ander blond haar. Perfectie is een sprookje, een mythe. Je hoort het overal, maar het bestaat niet. Niemand is perfect. Je kan heus wel 'perfect haar' hebben of een 'perfecte neus', maar dat kan voor iemand anders juist niet perfect zijn. Perfectie is gewoon een raar verschijnsel waar niemand aan kan voldoen aangezien iedereen fouten maakt en iedereen anders is. Daarom snap ik niet dat zoveel mensen proberen perfect te zijn.. Misschien ben je volgens anderen 'perfect' aan de buitenkant, maar is dat ook zo aan de binnenkant? Ik bedoel hier niet mee dat je geen goed mens bent, maar ik bedoel dat iedereen fouten maakt. Zelfs de mensen die ooit aan de top stonden maken weleens fouten. Kijk naar hitler. Vroeger was hij heel geliefd in Duitsland, maar hij was verre van perfect. Hij was heel racistisch en toch was hij geliefd. Raar hé? Dat vind ik dus ook. Daarom bestaat perfectie gewoon niet. Hoe machtig je ook bent, je kan nooit perfect zijn. Hoe knap je ook bent, je kan nooit perfect zijn. Elk invidu is mooi zoals die is en al heb je dingen die je niet mooi vind aan jezelf, misschien vind een ander dat juist mooi. Verander wat je kan en laat wat je niet veranderen kan. Accepteer het and move on. Er zijn mensen met nog veel meer ergere dingen. Er sterft nu op dit moment een kind aan hongersnood. Er zijn mensen die blind zijn, die doof zijn, die gehandicapt zijn en jij loopt te zeuren over een dingetje dat je niet mooi vind aan jezelf. Het leven is veel te kort om daarover te zeuren.

NYC Skin Matching Foundation-Review

Hoi allemaal,
Ik heb vandaag een nieuwe budget-foundation gekocht, namelijk de NYC Skin Matching Foundation. Hij was heel goedkoop, maar € 4,99! Wat mij betreft is dat een goede prijs, maar zegt de prijs ook iets over het product?


Hier naast staat het product + uitgesmeerd op mijn pols. Zoals je ziet is de kleur iets te donker voor mij. Dat is helemaal geen probleem aangezien ik in de zomer bij mijn gezicht toch wel een tintje donkerder ben. Een paar pluspunten aan de foundation is dat er Vitamines A + C en E in zitten.Verder zitten er ook moisturizers in(dat zijn vochtinbrengende crèmes zodat je niet uitdroogt.) Dat vind ik toch wel een goed pluspunt, vooral als je een droge huid hebt. Wat ik wel weer jammer vind is dat de foundation niet zo lang blijf zitten + je huid er best glimmend eruit kan zien. De foundation smeert wel goed uit, maar er is toch niet niet genoeg dekking vind ik. Ik raad deze foundation vooral aan voor wat jongere meisjes die bijvoorbeeld rond de 13/14 zijn. Wil je veel dekking? Dan zal ik deze foundation niet kopen en toch investeren in bijvoorbeeld een MAC foundation. 


Nieuw beautyblog!!

Hoi allemaal!
Ik ben sinds vandaag een beautyblog begonnen. Ik ga hier schrijven over allerlei dingen die met beauty te maken hebben. Ik ga ook reviews schrijven van bijvoorbeeld foundations, eyeliners etc. Ik ga ook schrijven over innerbeauty. Daarmee bedoel ik beauty van binnen, hoe je bent als persoon. Want schoonheid zit niet altijd aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant. Ik ga proberen elke week wel iets te schrijven. Als je enige vragen hebt kan je me altijd mailen op: beautyandbeyondxo@outlook.com.

Doei! :-)


blogger template by lovebird